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Dernières mises en ligne

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  • Elba, l’outil web de détermination de la biomasse agricole en France
  • Elba : A national reference tool for agricultural biomass resource assessment in France
  • La base de données Elfe : vers une meilleure connaissance des émissions gazeuses liées à l’élevage
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  • Analyse environnementale d'installations de méthanisation agricole en élevages bovins
  • Redlosses: reducing food losses by microbial spoilage prediction
  • Genomic diversity of Salmonella Derby populations from animals to humans: study on source attribution and identification of specific host associations
  • Population genetic structure of Listeria monocytogenes strains isolated from the pig and pork meat production chain in France
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  • Ecology of Salmonella and antimicrobial resistance in a pig slaughterhouse
  • Evaluation of micropollutants and chemical residues in organic and conventional pig meat
  • Genomic mating allocation model with dominance to maximize overall genetic merit in Landrace pigs
  • Integrating blood transcriptome and immunity traits to identify markers of immune capacity in pigs
  • Gut microbiota analyses for sustainable European local porcine breeds: A TREASURE pilot study
  • Impact of weaning age on gut microbiota composition in piglets
  • On the influence of host genetics on gut microbiota composition in pigs
  • Towards the quantitative characterization of piglet robustness to weaning: A modelling approach
  • Chemical and nutritional value of organic feedstuffs: A need to address in monogastric feeding
  • Enquête d’évaluation de la déstructuration des jambons de plusieurs origines géographiques au stade de la transformation