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Dernières mises en ligne

  • Evaluation of steroid concentrations in the saliva of pre-pubertal gilts for the identification of biomarkers of the pubertal stage of maturity
  • In vitro characterization of the ability of Yersinia enterocolitica BT4 to colonize pigs and stainless steel surfaces
  • REDLOSSES: REDucing food LOSSES by microbial spoilage prediction
  • Development of a precision support system for precision feeding application in pigs and poultry
  • Accumulation of -hexabromocyclododecane ( -HBCDD) in muscles of fast- and slow-growing broiler
  • Nutritional evaluation of dehulling and thermal treatments for production of expeller soybean meal
  • Modélisation générique du devenir d’un retardateur de flammes bromé (HBCD) : application au poulet de chair
  • Recherche de biomarqueurs salivaires de la période de réceptivité à l'effet mâle chez la cochette
  • Building and evaluation of SNPs panels for parentage tests issue in swine
  • Genomics to estimate additive and dominance genetic variances in purebred and crossbred pig traits
  • Modelling fattening pig production systems: use of a dynamic, stochastic, mechanistic model
  • Modeling of gaseous emission in pig production
  • Estimación de la varianza aditiva y dominante en caracteres de cerdo medidos en población pura y cruzada usando G-GIBBS
  • Les points de vue et attentes des citoyens français sur l'élevage
  • Manuel d’application du Guide de Bonnes Pratiques d’Hygiène en élevage de porcs
  • Evaluation de l'impact des portes ouvertes sur la perception des élevages par les visiteurs
  • Perception et prise en compte par les éleveurs du regard de la société sur l'élevage
  • Points de vue et attentes des consommateurs et citoyens vis-à-vis de l'élevage
  • Une formulation multiobjectif pour réduire les impacts environnementaux des aliments pour porcs charcutiers
  • Exposition des travailleurs aux gaz et particules durant les soins aux porcelets et leur sevrage